AEWORLDMAP.COM (1,785 posts)

Website support by BMHdesignstudio.com

Trädgår’n Restaurant – Göteborg, Sweden

leave a comment »

Building:  Trädgår’n Restaurant
Location: Göteborg, Sweden
Completion Date:  1998
Architect:  Studio Gron
Landscape Architect: Snøhetta
AE Interests: relatively massive two-story building against the road to provide a sound and pollution barrier, The objective was to form a veranda along the whole of this wall (and projecting beyond its ends). Only 3.5m wide, the veranda does not seem at pinched, for its inner wall is glass, and the outer one is an open rectangular lattice screen.

About these ads

Written by Sarah Johnson

January 25, 2010 at 11:35 am

Posted in Built

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 66 other followers